Styret vårt

DETTE ER STYRET I

SJØEN FOR ALLE (SFA)

Her finner du en kort presentasjon om hvem vi er. Vårt mål er drifte SFA videre, selvom "skipsrederen" vår  ikke er med oss lenger. Vi forsøker så godt vi kan å drifte i hans ånd, og føler selv at vi er på god vei. Vi er åpne for ris og ros, forslag til forbedringer eller fornyelse - ikke nøl med å ta kontakt med oss!

Monica Haugen

Styreleder

Monica har i flere år vært en del av SFA familien. Psykolog, funkisaktivist og flere verv i både politikken og i frivilligheten, er bare noen av styrkene til Monica. Hun har påtatt seg ansvaret som styreleder i foreningen og drifter SFA med stø kurs og med en lidenskap vi alle nyter godt av og som vi er avhengig av for å leve videre. 

Oddvar Kåre Østensen

Skipper & vaktmester

Oddvar har mange års erfaring fra sjøen, og har nå blitt en 77 år voksen mann. Han har i flere år både kjørt M/S Arnøy, på uttalige turer, og hatt vedlikeholdsansvar for båten. Ett ansvar han tar svært alvorlig, uanset årstid. Foreningen er svært avhengig av denne fantastiske mannen.

Anniken Keil

Nestleder/markedsføring

Anniken er ny inn i selve SFA familien, men tross dette har hun som søsteren til Jon Erik, god kjennskap til både mål og mening til foreningen. Hun har blitt med i styret for å hjelpe til der hun kan, og for å sikre at livsverket til Jon Erik lever videre. Som markedsfører, sikrer hun at SFA tar steget inn i 2024 - både digitalt og på trykk.

Ørjan Andersen Grut
Søknad/Spons & bidrag

Ørjan har i mange år vært en ivrig deltager av SFA, & har hjulpet der det trengs. Nå som del av styret - har han påtatt seg ansvaret for sponsing og søknader av midler der hvor dette er mulig. En svært viktig jobb for oss, da hele vår eksistens står og faller på hvilken midler vi får tildelt/sponset.

Oskar Nyrud Troe

Skipper & sekretær

Oskar jobber på sjøen, men når han ikke er borte på jobb, tar han mer enn gjerne over roret på Arnøy, og kjører de turene som er booket for perioden. Han har også blitt en del av styret i SFA, og bidrar både i driften av båten, og av foreningen og planlegging/ gjennomføring av aktiviteter i/rundt båten.

Martine Kristoffersen

Kokk/Mannskap

Martine er utdannet kokk, men har bidratt som mannskap på Arnøy og for SFA i flere sesonger. Hun bidrar nå både som styremedlem og ellers der hvor hun kan. Alt dette sjongleres mens hun bor og jobber i Monaco hvor hun også er kokk/mannskap på en yacht.

Mette Mørken

Søknad/Spons & bidrag

Sammen med Jon Erik og tre til, var Mette med på å starte SFA. Etter flere års pause fra SFA, har hun igjen takket ja til å komme tilbake til oss for å bidra til at foreningen driftes videre i Jon Erik sin ånd. Mette er spesialpedagog og jobber som erfaringskonsulent på Sunnaas sykehus. Hun elsker sjøliv og er opptatt av at alle skal kunne ha tilgang til sjøen.

Ola Berg Falch

Skipper

Ola jobber også med det maritime til hverdags. Hans kunnskap og erfaring nyter både vi og våre passasjerer når han fører Arnøy med stø hånd. Ola har vært frivillig skipper for foreningen i flere år - og nå er han også heldigvis en del av styret i SFA.

Natasha Ally Hammer

Turkoordinator/mannskap

Natasha har også vært en del av SFA familien noen år, og har gjort en fantastisk jobb med å holde i planlegging og gjennomføring av sykehjemsturer. Hun er som alle oss andre blitt med i styret for å hjelpe til der hun kan og sikre at foreningen driftes videre.